Szállítási és fizetési információk A Webáruházunkhoz érkezett megrendeléseket kizárólag a(z) GLS futárszolgálat futárai kézbesítik. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8:00-16:00 óra között. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a fentebb megjelölt időszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják, és biztosítani tudják a küldemény ellenértékének és a szállítási díjnak, valamint az utánvétel díjának a futár részére való teljesítését. Kérjük, hogy kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a Megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban elindítani.  Webáruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdései esetén a Szolgáltató az ÁSZF (link) 1. pontjában feltüntetett adatai között megadott elérhetőségein rendelkezésére áll. Házhoz szállítás díjszabása 
  • Házhoz szállítás díja: 1270 Ft.
  • Utánvételes megrendelés esetén a szállítási költség: 1770 Ft.
A megrendelt termék ellenértékének és a házhoz szállítás díjának fizetési módja
  1. Bankkártyával történő fizetés a következő, érvényes és hatályos bankkártyák tulajdonosai számára lehetséges: Mastercard , Maestro , Visa , Electron, Amex
  2. Banki előre utalással történő teljesítés: ha már Szolgáltató visszaigazolta a megrendelését, akkor a visszaigazoló e-mail-ben megtalálja a bankszámlaszámunkat és a megrendelésszámot, amelyre hivatkozni kell az átutalás megjegyzés / közlemény rovatában. Amennyiben az átutalt összeget jóváírják a bankszámlánkon, csak ezt követően adjuk fel a futárszolgálattal a terméket. (Bankszámlaszámunkat az ÁSZF 1. pontjában található adatok között is megtalálja.)
  3. Utánvéttel történő fizetés: a terméket az általunk megbízott futárszolgálat szállítja ki az megrendelésben megadott címre, ahol a termék, vagy termékek számla szerinti árát a futárnak kell készpénzben kifizetni. Utánvétes megrendelés esetén a szállítási költséghez az utánvételi díj még hozzáadódik.
  1. Bankkártyás online fizetés: a rendelés leadása után a BARION biztonságos OnLine felületén keresztül lehetséges.
A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a terméken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.
Személyes átvételre nincs lehetőség