Vállalkozásunk 2012-ben alapítottuk családi vállalkozásként, mely az elmúlt évek során folyamatos fejlődésen ment keresztül. A kezdeti években fényképes ajándéktárgyak gyártásával foglalkoztunk. A megnövekedett piaci igényeknek köszönhetően vállalkozásunk dinamikus fejlődésbe kezdett, mely révén bővítettük gépparkunkat és mára egy szélesebb kínálattal állunk partnereink, és leendő partnereink rendelkezésére.

A Zsona ajándékműhely szolgáltatásai négy fő csoportba sorolhatók: hobby, dekorációs termékek gyártása, bélyegzők készítése, fényképes ajándékok, és reklámajándéktárgyak készítése.

Üzleti dekoráció

Vállakozásának megjelenésében  nyújtunk segítséget dekorációs szolgáltatásunkkal. Készítünk kül és beltéri dekorációkat egyaránt .

Kirakatok felíratozása , dekorálása , térbetűk , matricák  készítése korszerű gépeinkkel. 

Hobby, dekorációs termékek készítése

Az általunk tervezett és gyártott hobby, dekorációs fatermékeket lézervágó, CNC maró segítségével állítjuk elő. Termékeink natur állapotukban is dekoratívak a rusztikus égési felületetnek köszönhetően, de lehet rájuk festeni, rajzolni, ragasztani is. Alkossunk természetes alapanyagokból egyedit és maradandót!

Bélyegző készítése

A technikai hátterünk nyújtotta lehetőségeket kihasználva bélyegzőkészítéssel is foglalkozunk. Ez a folyamat rendkívüli precizitást igényel. Az internetes oldalunkon működő online tervező programunk segítségével minden információt figyelembe véve, igényeinek megfelelő bélyegzőt és pecsétet tervez-het, melyet rövid határidővel elkészítünk, és akár házhoz is szállítunk( www.pecset.eu).

Fényképes ajándékok készítése

Online tervező programunk segítségével már otthon a számítógép előtt ülve is elkészítheti megálmodott grafikájával, vagy kedvenc fotójával, szövegével díszített ajándéktárgyait. Komplex szublimációs gép-parkkal rendelkezünk az egyszerű síkprésektől a 3D-s présekig, aminek köszönhetően magas minőségi ter-mékeket állítunk elő termelékenyen (pl: bögre, párna, puzzle, póló fényképes telefontok).

Reklámajándékok készítése

Céges rendezvényekhez, kampányokhoz kifejezőbb és eredményesebb, ha egyedi reklámtárgyat készítünk. Ehhez nyújtunk segítséget, mikor az adott tárgyat, szóróanyagot a megrendelő igényeinek megfelelően megtervezzük és legyártjuk.

ZSONA AJÁNDÉKMŰHELY

MÚCSONY SZELES AKNA 1.

WWW.ZSONA.HU

INFO@ZSONA.HU

+36 70 341 9480